Založ si blog

Ako zmení Ukrajina nepokoje v Európe ?

Prvá vec ktorú by sme mohli prebrať je stav ako brať revolúciu . 

 

Príde aj k nám Arabská jar ?

Budú mať fašistické skupiny po úspešnej revolúcií na Ukrajine záujem o podobnú revolúciu aj inde v Európe ?

Ako brať revolúciu v štáte ktorý má 45 miliónov obyvateľov a kde nie všetci sú naklonený danej zmene ?

Budeme podporovať každú novú vládu ktorá vznikne pomocou tvrdej sily ?

Aké sú požiadavky na revolucionárov , na to aby sme ich prijali a akú veľkú časť občanov musia reprezentovať ?

 

Protesty na Ukrajine začali ako každé normálne protesty , aj keď s tým aká je momentálna situácia v EÚ a akú ponuku Janukovič dostal , to jest že iba EU by sa mohlo pomáhať Ukrajine a nie Rusko je podla mňa prirodzené že to odmietol . Tu vidieť že protesty začali práve v dobe kedy bolo Rusko pod dohľadom sveta pre Soči a muselo sa snažiť vytvoriť čo najlepší obraz . V tejto dobe zrazu sa pokojné protesty zmenili na agresívne besnenie plné zápalných fliaš , bágrov , kameňov a bitky . Tu bolo možné vycítiť že sa chystá niečo veľké . 

 

Teraz by som rád poukázal na to že ja osobne beriem protest ako právo občana , vec ktorú by mal vždy robiť keď bojuje za niečo správne . 

No kde sú hranice ? Kde je protest revolúcia a kde je revolúcia už občianska vojna ? Chceme dopadnúť na Ukrajine ako v Sýrií ?

 

Našlo sa množstvo informácií ktoré poukazujú na podporu buď bývalých Izraelských vojsk , tiež fašistov z Európy a iných zložiek . Konali sa výletné autobusy ktoré zbierali ludí z Európy , preto aby bojovali na strane protestujúcich . 

 

Tu je tiež jedno veľké klamstvo a omyl . V skutočnosti to nebol a ani nikdy nebude boj občanov proti vláde ako boj opozície proti vláde . Každá jedna opozičná strana sa snažila na tom priživiť , no nakoniec to boli extrémne pravicové strany Sloboda a Pravý Sektor ktorý sa hlási aj k odkazu Banderu a bojov na strane Nacistov . Tu je tá prvá vec ktorá sa mení a ktorá bola zle prezentovaná . Z mierových protestujúcich sa časom stali polo-militantné skupiny vyzbrojené a pripravené do boja . Toto bol ten moment kedy sa protest zmenil na možnú revolúciu a v skutočnosti na  vojnu fašistov proti štátu .

 

 

Bo štát reprezentoval demokratickú voľbu občanov , každý vie že nie práve úspešnú ale nakoniec tam nebola žiadna diktatúra ani nič také , čo sa nám snažilo video I am Ukrainian povedať . Je správne protestovať , je správne sa snažiť zmeniť politiku svojho štátu no je chyba to robiť pomocou zbrane a agresie . Preto máme demokraciu aby sa mohli ludia spojiť , založiť si stranu , získať sympatie občanov cez svoj program a potom zastupovať tých ktorí im dali hlas . 

 

K čomu máme demokraciu ? Za demokraciu bojovalo množstvo ludí , viera ktorú sme mali za ukončenie totalitného režimu a slobodu voľby v to koho chceme aby nás zastupoval . Lenže kde je demokracia teraz ? Aký signál posiela táto správa do sveta ? Zavrhli sme demokraciu , ticho sme ju zastrelili lebo nám to momentálne vyhovuje ? Všetci sa tvárime že sa nič nestalo ? Nebyť toho že by Pravicový extrémizmus zvrhol vládu a začal tam robiť nátlak , prebrať nad nimi moc a tváriť sa ako legitímna vláda . Žiadne problémy by teraz na Kryme ani nikde inde nemuseli byť . Jedine Rusko poukazuje na to že momentálna vláda je nelegálna , no celý západ sa tvári že o ničom nevie .

 

Ako sa to však môže obrátiť proti nám ?

 

Zoberme si však to čo sa deje v Európe . Štáty sú zasiahnuté krízou a množstvo z nich musí tvrdo šetriť . Kedže polícia patrí pod štát , tak aj plat policajtov poklesol . V Portugalsku organizuje protesty polícia proti štátu . V Grécku dáva každý druhý policajt hlas Zlatému Úsvitu . Teraz po páde vlády na Ukrajine zistia že stačí tak málo ?

 

Dajme si príklad : Mám radikálnu stranu v určitom štáte . Dohodnem sa policajnými a vojenskými zložkami že ak sa dostanem k moci tak im zvýšim plat , momentálne kedže musia mať dve zamestnania aby si žili spokojne im budem platiť 30 euro denne na to aby nezasahovali do mojich protestov . Myslíte si že sa to nedá ? Ved bojujete v ich záujme ,  budú ešte radi keď tam príde zmena .

 

Druhá vec : Zoberiem si podporu ludí ktorý by mali záujem o možné budúce strategické základne alebo infraštruktúru vybudovanú na danom území . 

 

Tretia vec : Zoberiem si svojich nasledovníkov a podporu a idem ťažiť na hlavné mesto . Zapálim hlavné námestie , pomlátim sa trochu s tou časťou polície ktorá sa nedala na našu stranu . V prípade problémov začneme aj my strieľať . Zaútočíme na parlament , vyhostíme legálneho premiéra alebo prezidenta von z krajiny pod hrozbou zbrane a preberieme kontrolu a moc nad parlamentom . 

 

Myslíte si že sa to nedá , no popravde toto je to čo sa stalo na Ukrajine a toto je to čo sa posiela ako správa do ostatných krajín v Európe . Takýto istý prevrat môže nastať v každej krajine kde je napätá  situácie , ktorá je finančne na tom zle a musí šetriť na výdavkoch štátu a kde majú radikálne strany svoju základňu . No a teraz si zoberme kde všade sa momentálne takéto  situácie nachádzajú . Každý týždeň sa dá nájsť protest v jednej alebo viacerých Zemí EU . 

 

Ako sa majú zachovať radikálne strany potom čo zažili takýto pozitívny výsledok na Ukrajine vo svojej zemi ?

 

 

Sme pripravený podporovať každého kto bude chcieť prebrať vládu nad svojou krajinou ?

Kde sú naše požiadavky ?

 

Sme ochotný sa spojiť s fašistami len aby západ dosiahol svoj cieľ , to jest rozšíriť NATO ešte viac k Rusku a zadĺžiť krajinu k tomu aby im bola roky , roky zaviazaná !!! Po pravde malo NATO podľa zmluvy skončiť na Nemeckých hraniciach a proti-raketový systém je to čo z čoho má Rusko pocit ohrozenia . Pridávam článok ktorý vznikol pred týmto všetkým aby bolo vidno aká napätá situácia bola už vtedy . 

 

http://www.aktuality.sk/clanok/242178/rusko-vytiahlo-rakety-smerom-na-zapad-vraj-kvoli-americkemu-stitu/

 

Ak by teraz sa rozhodli prebrať vládu v Grécku lavicový extrémisti , tiež by celý západ nad nimi plakal a dával im svoju podporu ?

Čo ak by to bolo v Taliansku vo svojimi problémami ?

Čo ak by to bolo v Španielsku ? .

Čo ak by to bolo v Bulharsku ?

Čo ak by to bola u nás na Slovensku ?

 

 

 ( Začína znova v Európe fungovať Gladio ? )

 

Kedy sa rozhodneme zastávať hodnoty demokracie a rozhodovania na základe hlasov voličov a kedy budeme na strane tých čo chcú agresívne prebrať vládu v niekoho prospech ?

Otvárame týmto dvere ostatným militantným skupinám ktoré uvidia svoju šancu ?

 

Bomba ktorá vybuchla na Ukrajine nebola pre smerovanie krajiny ale pre podmienky v ktorých sa tam žije . Mám obavy že rovnaké negatívne postoje k momentálnym podmienkam môžeme nájsť vo väčšej časti EU . 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aký je vplyv Čierneho mora na možnú Vojnu ?

05.03.2014

Oblasť čierneho mora je moc problémový priestor na to aby si tam USA a Rusko mohli hrať svoj šach . Zoberme si prítomnosť Gruzínska a Turecka . Problém Turecka je jeho kurdská menšina a dlhodobá snaha o samostatnosť , tiež protesty a problémy vo vláde . S tým že Sýria môže skončiť ako rozpadnutá zem kde by Kurdi mali konečne svoju samostatnosť [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 5442x
Priemerná čítanosť článkov: 2721x

Autor blogu

Kategórie

Archív