Založ si blog

Ako zmení Ukrajina nepokoje v Európe ?

Prvá vec ktorú by sme mohli prebrať je stav ako brať revolúciu . 

 

Príde aj k nám Arabská jar ?

Budú mať fašistické skupiny po úspešnej revolúcií na Ukrajine záujem o podobnú revolúciu aj inde v Európe ?

Ako brať revolúciu v štáte ktorý má 45 miliónov obyvateľov a kde nie všetci sú naklonený danej zmene ?

Budeme podporovať každú novú vládu ktorá vznikne pomocou tvrdej sily ?

Aké sú požiadavky na revolucionárov , na to aby sme ich prijali a akú veľkú časť občanov musia reprezentovať ?

 

Protesty na Ukrajine začali ako každé normálne protesty , aj keď s tým aká je momentálna situácia v EÚ a akú ponuku Janukovič dostal , to jest že iba EU by sa mohlo pomáhať Ukrajine a nie Rusko je podla mňa prirodzené že to odmietol . Tu vidieť že protesty začali práve v dobe kedy bolo Rusko pod dohľadom sveta pre Soči a muselo sa snažiť vytvoriť čo najlepší obraz . V tejto dobe zrazu sa pokojné protesty zmenili na agresívne besnenie plné zápalných fliaš , bágrov , kameňov a bitky . Tu bolo možné vycítiť že sa chystá niečo veľké . 

 

Teraz by som rád poukázal na to že ja osobne beriem protest ako právo občana , vec ktorú by mal vždy robiť keď bojuje za niečo správne . 

No kde sú hranice ? Kde je protest revolúcia a kde je revolúcia už občianska vojna ? Chceme dopadnúť na Ukrajine ako v Sýrií ?

 

Našlo sa množstvo informácií ktoré poukazujú na podporu buď bývalých Izraelských vojsk , tiež fašistov z Európy a iných zložiek . Konali sa výletné autobusy ktoré zbierali ludí z Európy , preto aby bojovali na strane protestujúcich . 

 

Tu je tiež jedno veľké klamstvo a omyl . V skutočnosti to nebol a ani nikdy nebude boj občanov proti vláde ako boj opozície proti vláde . Každá jedna opozičná strana sa snažila na tom priživiť , no nakoniec to boli extrémne pravicové strany Sloboda a Pravý Sektor ktorý sa hlási aj k odkazu Banderu a bojov na strane Nacistov . Tu je tá prvá vec ktorá sa mení a ktorá bola zle prezentovaná . Z mierových protestujúcich sa časom stali polo-militantné skupiny vyzbrojené a pripravené do boja . Toto bol ten moment kedy sa protest zmenil na možnú revolúciu a v skutočnosti na  vojnu fašistov proti štátu .

 

 

Bo štát reprezentoval demokratickú voľbu občanov , každý vie že nie práve úspešnú ale nakoniec tam nebola žiadna diktatúra ani nič také , čo sa nám snažilo video I am Ukrainian povedať . Je správne protestovať , je správne sa snažiť zmeniť politiku svojho štátu no je chyba to robiť pomocou zbrane a agresie . Preto máme demokraciu aby sa mohli ludia spojiť , založiť si stranu , získať sympatie občanov cez svoj program a potom zastupovať tých ktorí im dali hlas . 

 

K čomu máme demokraciu ? Za demokraciu bojovalo množstvo ludí , viera ktorú sme mali za ukončenie totalitného režimu a slobodu voľby v to koho chceme aby nás zastupoval . Lenže kde je demokracia teraz ? Aký signál posiela táto správa do sveta ? Zavrhli sme demokraciu , ticho sme ju zastrelili lebo nám to momentálne vyhovuje ? Všetci sa tvárime že sa nič nestalo ? Nebyť toho že by Pravicový extrémizmus zvrhol vládu a začal tam robiť nátlak , prebrať nad nimi moc a tváriť sa ako legitímna vláda . Žiadne problémy by teraz na Kryme ani nikde inde nemuseli byť . Jedine Rusko poukazuje na to že momentálna vláda je nelegálna , no celý západ sa tvári že o ničom nevie .

 

Ako sa to však môže obrátiť proti nám ?

 

Zoberme si však to čo sa deje v Európe . Štáty sú zasiahnuté krízou a množstvo z nich musí tvrdo šetriť . Kedže polícia patrí pod štát , tak aj plat policajtov poklesol . V Portugalsku organizuje protesty polícia proti štátu . V Grécku dáva každý druhý policajt hlas Zlatému Úsvitu . Teraz po páde vlády na Ukrajine zistia že stačí tak málo ?

 

Dajme si príklad : Mám radikálnu stranu v určitom štáte . Dohodnem sa policajnými a vojenskými zložkami že ak sa dostanem k moci tak im zvýšim plat , momentálne kedže musia mať dve zamestnania aby si žili spokojne im budem platiť 30 euro denne na to aby nezasahovali do mojich protestov . Myslíte si že sa to nedá ? Ved bojujete v ich záujme ,  budú ešte radi keď tam príde zmena .

 

Druhá vec : Zoberiem si podporu ludí ktorý by mali záujem o možné budúce strategické základne alebo infraštruktúru vybudovanú na danom území . 

 

Tretia vec : Zoberiem si svojich nasledovníkov a podporu a idem ťažiť na hlavné mesto . Zapálim hlavné námestie , pomlátim sa trochu s tou časťou polície ktorá sa nedala na našu stranu . V prípade problémov začneme aj my strieľať . Zaútočíme na parlament , vyhostíme legálneho premiéra alebo prezidenta von z krajiny pod hrozbou zbrane a preberieme kontrolu a moc nad parlamentom . 

 

Myslíte si že sa to nedá , no popravde toto je to čo sa stalo na Ukrajine a toto je to čo sa posiela ako správa do ostatných krajín v Európe . Takýto istý prevrat môže nastať v každej krajine kde je napätá  situácie , ktorá je finančne na tom zle a musí šetriť na výdavkoch štátu a kde majú radikálne strany svoju základňu . No a teraz si zoberme kde všade sa momentálne takéto  situácie nachádzajú . Každý týždeň sa dá nájsť protest v jednej alebo viacerých Zemí EU . 

 

Ako sa majú zachovať radikálne strany potom čo zažili takýto pozitívny výsledok na Ukrajine vo svojej zemi ?

 

 

Sme pripravený podporovať každého kto bude chcieť prebrať vládu nad svojou krajinou ?

Kde sú naše požiadavky ?

 

Sme ochotný sa spojiť s fašistami len aby západ dosiahol svoj cieľ , to jest rozšíriť NATO ešte viac k Rusku a zadĺžiť krajinu k tomu aby im bola roky , roky zaviazaná !!! Po pravde malo NATO podľa zmluvy skončiť na Nemeckých hraniciach a proti-raketový systém je to čo z čoho má Rusko pocit ohrozenia . Pridávam článok ktorý vznikol pred týmto všetkým aby bolo vidno aká napätá situácia bola už vtedy . 

 

http://www.aktuality.sk/clanok/242178/rusko-vytiahlo-rakety-smerom-na-zapad-vraj-kvoli-americkemu-stitu/

 

Ak by teraz sa rozhodli prebrať vládu v Grécku lavicový extrémisti , tiež by celý západ nad nimi plakal a dával im svoju podporu ?

Čo ak by to bolo v Taliansku vo svojimi problémami ?

Čo ak by to bolo v Španielsku ? .

Čo ak by to bolo v Bulharsku ?

Čo ak by to bola u nás na Slovensku ?

 

 

 ( Začína znova v Európe fungovať Gladio ? )

 

Kedy sa rozhodneme zastávať hodnoty demokracie a rozhodovania na základe hlasov voličov a kedy budeme na strane tých čo chcú agresívne prebrať vládu v niekoho prospech ?

Otvárame týmto dvere ostatným militantným skupinám ktoré uvidia svoju šancu ?

 

Bomba ktorá vybuchla na Ukrajine nebola pre smerovanie krajiny ale pre podmienky v ktorých sa tam žije . Mám obavy že rovnaké negatívne postoje k momentálnym podmienkam môžeme nájsť vo väčšej časti EU . 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aký je vplyv Čierneho mora na možnú Vojnu ?

05.03.2014

Oblasť čierneho mora je moc problémový priestor na to aby si tam USA a Rusko mohli hrať svoj šach . Zoberme si prítomnosť Gruzínska a Turecka . Problém Turecka je jeho kurdská menšina a dlhodobá snaha o samostatnosť , tiež protesty a problémy vo vláde . S tým že Sýria môže skončiť ako rozpadnutá zem kde by Kurdi mali konečne svoju samostatnosť [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 5446x
Priemerná čítanosť článkov: 2723x

Autor blogu

Kategórie

Archív